Min allra första vape enhet

Vilken var din första vape och varför valde du just den?

Min allra första vape var en cigg look alike som jag köpte för evigheter sedan. Jag tyckte jag var superhäftig och satt till och med inne på lektionen på gymnasiet och puffade på den. Men den e-ciggen som fick mig att sluta röka var en rosa Subvod från Kangertech. Den stora anledningen till att jag valde den var nog just att den var rosa.

Vad fick dig att börja vejpa?

Jag såg en av mina vänner göra det och tyckte det var riktigt coolt. Sen förstod jag att det var ett mycket hälsosammare alternativ till rökning och då var jag fast. Att jag sedan hittade vape communityn på facebook i olika grupper. Som fick mig att gå ännu djupare i det, jag ville lära mig allt. Och började gå över till större maskiner och ville ha mer och mer ånga. 

Skulle du rekommendera vape till andra?

Utan tvekan, ja. Det har mer fördelar än man tror, och går man in för det mer som jag gjort. Och även gör det till en hobby finns det en fantastisk community med många underbara människor. Fått massa nya kompisar via vape världen. Vape har så många fördelar. Man luktar inte askfat, man mår bättre fysiskt, men att man sparar pengar är en myt. När man väl får det som en hobby så går det nästan mer pengar till nya prylar. Men hittar man en vape som man är nöjd med och bara behöver köpa e-juice. Så kan man absolut spara pengar.

Vape

Hur länge har du vejpat?

Jag köpte min första vape typ 2012 hos ecocig.se tror jag. Men började inte vejpa “ordentligt” förrän typ 2015, så ungefär 4 år.

Märker du någon skillnad på din fysiska hälsa sen du började med vape?

Ohja, absolut. I övergången från cigaretter till vape så fick jag lite problem med min astma, framför allt på kvällarna. Men det gick över efter ca två veckor. Efter det har jag mycket lättare att andas. Jag behöver nästan aldrig ta min astma medicin förutom när jag anstränger mig.

Jag har blivit mycket varmare om händerna så jag antar att mina blodcirkulation är bättre. Nu mår jag allmänt bättre, jag känner mig bra helt enkelt. Vape har verkligen gett mig mycket, jag känner mig mycket fräschare med. När jag inte stinker cigaretter för det uppskattar ingen, varken jag eller andra.