CBD olja som ersättning för tobakscigg

CBD olja blev den enda lösningen för mig efter att mitt amerikanska företag. Som jag jobbar för har total förbjudit vanliga cigaretter under arbetstid. Något som har varit ett helvete för mig att ställa om till att vara utan. Eftersom att man inte längre hade någon vettig ursäkt att gå ut och ta en nypa luft. Cbd olja blev den lösningen för att kunna hitta ett mera lugn i mitt arbete. Och inte som det varit tidigare då jag t.o.m. kunde flippa på kollegorna i fikarummet. Eftersom att jag inte fått min första cigarett för dagen oftast när vi satt i fikarummet.

Men själva omställningen blev inte så stor som jag trodde att den skulle vara

Jag som för övrigt haft problem med sjukdomar i stora lag. Därmed missat också många dagar på jobbet som en följd. Det blev ett slut på det och det började synas även i mitt lönekuvert. Även kollegor började visa en mer engagerat och glad beteende mot mig. Jag säger inte att ställa om till cbd olja från vanliga cigaretter kommer vara en lätt resa. Men definitivt något som är värt att testa på långsiktigt.

Framöver så är det skönt att slippa alla kommentarer kring hur ens kropp tar skada. Och hur kläderna hela tiden luktar illa på grund utav att man en gång tiden rökte vanliga cigaretter. Med cbd olja blir det mycket mindre problem att hantera på vardagarna plus att kostnader har minskat rejält. Det gör att jag kan lägga pengar på annat. Framför allt så är ångesten total borta den som man hade för att man hela tiden rökte cigg.

Nu kan jag börja sikta på nästa dröm

Att starta ett eget företag någon gång i framtiden. Något som jag inte hade vågat drömma om med min ekonomiska situation som den var tidigare. Sedan vet jag inte om drömmen kommer ta fem eller tio år till att förverkliga. Men nu är jag säker på att den kommer att göra det.