Att resa till Springfield, Illinois

Historien återupplivas i Springfield, hem för fler Lincoln-platser än någon annanstans i landet. Utforska allt från Abes hus och advokatbyråer till hans måste se presidentmuseet. Missa inte Route 66 klassiska gäster och kitschiga sevärdheter vid vägarna.

För dig som letar efter några roliga eller pedagogiska aktiviteter i Springfield, Illinois, finns det ingen brist! Här är några av de bästa attraktionerna i staden Springfield.

Gamla statens huvudstad

Old State Capitol är en återuppbyggnad av det första statshuset som ligger i Springfield och det femte statshuset i Illinois. Old State Capitol fungerade som säte för statens regering och ett centrum för Illinois politiska liv 1839 till 1876. Och spelade en viktig roll i den politiska kampen mellan Stephen A. Douglas och Abraham Lincoln. Den grekisk inspirerade byggnaden byggdes om på 1960-talet och besökarna kan ta en 30-minuters guidad. Eller själv ledd rundtur i centralhallen, två bibliotek, den högsta rättssalen, en otrolig domstol och lagstiftningskammare.

I Springfield

Hittar du ävenFrank Lloyd Wrights Dana-Thomas-hus. Dessa välbevarade och, vackra hem har fortfarande några av sina ursprungliga möbler kvar. Och du kan ta en guidad tur runt hemmet som byggdes för hustru till en framstående Springfield-lobbyist redan 1902. Det är en av de mest välbevarade Wright-strukturerna i Mellanvästern. För dig som älskar djur är Henson Robinson Zoo ett utmärkt ställe att stoppa. Det är mycket billigt för både vuxna och barn, samt mycket barnvänligt.

Illinois State Capitol

Illinois State Capitol är en byggnad i fransk renässansstil som byggdes 1868. Byggnaden är 110 meter lång och har en kupol som är 28 meter bred. State Capitol är öppet för att besöka sju dagar i veckan. Och kupolen, som är dekorerad med färgglada detaljerade mönster och omfattande målat glas, är höjdpunkten i besöket. Besökare kan besöka bottenvåningen på egen hand. Men måste ta en gratis guidad tur för att se de övre delarna inklusive huset, senaten och högsta domstolens kammare.

Fantastisk historia av Lincoln

För ett pedagogiskt besök i Springfield, eller för historiska händelser. Eller vill lägga till några nya foton i sin samling, är Springfield staden att vara i. Medan du är här kan du besöka Abraham och Mary Lincolns hem. Donerade av deras äldsta son i hopp om att hålla det bevarat. En av hans önskemål var att alla turerna skulle vara gratis. Så att du kan besöka hemmet där president Abe Lincoln bodde och se deras gamla möbler och apparater. Det finns också ett besökarcentrum där du kan få kartor, köpa presenter och få mer information.

Rutt 66 Drive-In

Route 66 Drive-In inbjuder dig att gå tillbaka i tiden. Och njuta av en av USA: s favoritförflutna tider på den historiska Route 66. Route 66 Drive-In är en återställd dubbelkörning med två dubbla funktioner som visas kvällstid. Från Memorial Day till och med Labor Day och på helger till och med oktober månad. Från och med skymningen kan du njuta av aktuella filmer från din egen bil.

Washington Park Botanical Garden

Washington Park Botanical Garden består av 9000 kvadratmeter växthus och vinterträdgård med mer än 1 800 växter. Det är en naturoas som ligger i en stadsmiljö. Luktar blommorna när du promenerar genom botaniska trädgårdens kaktusträdgård, perennegräns, pionsamling, rosenträdgård, skuggträdgård och romersk kulturträdgård. När du går längs stigarna lyssnar du på Thomas Rees Memorial Carillon som bara spelar uppför stigen.

Andra monument och mer

Även om en ny statlig huvudstad har byggts, står det gamla kvar. Den gamla statliga huvudbyggnaden är där Lincoln höll sitt ”A House Divided” -anförande. Och också där hans kropp tillfälligt hölls efter mordet på honom. Du kan också besöka New Salem, som är en rekonstruktion av hur saker som brukade vara med timmerstugor. Och andra äldre teman samt djur för att återskapa svunna tider.